Logó

Minden logótervezést kutatással kezdünk, melyben tanulmányozzuk az adott témát, a konkurenciát illetve hasonló profilú hazai és nemzetközi cégek arculatát, hogy a végeredmény biztosan egyedi, időtálló és versenyképes legyen. A tervezés általában 3 korrektúrakörből áll. Első körben több, markánsan eltérő logótervet küldünk, melyből közös egyeztetéssel 2 további korrektúrakörben tökéletesítjük a választott tervet. Minden tervezésnél szem előtt tarjuk, hogy a logó a lehető legtöbb módon és felületen felhasználható legyen (pl. nyomdai kivitelezés, hímzés, plotter vágás, cégér stb.). A végső logót vektoros és pixeles fájlformátumokban adjuk át.

Kisarculat

A kisarculat logót, névjegykártya, levélpapír, boríték és bélyegzőtervet tartalmaz. Minden tervezési tétel esetében több, markánsan eltérő tervet készítünk, melyek további korrektúrakörökben véglegesíthetők. A terveket egy arculati szabályzatban foglaljuk össze, mely meghatározza az egyes arculati elemek használatának módját, hogy a kialakított arculat a későbbiekben is ízlésesen, egységesen jelenhessen meg. A kisarculat tételei természetesen helyettesíthetők más elemekkel is.

Miniarculat

A miniarculat logó- és névjegykártyatervet tartalmaz. Akárcsak a logó, a névjegykártyák is több korrektúrakörben készülnek a mi kreativitásunkkal, az Ön igényeinek megfelelően. A grafikai megjelenésen kívül javaslatokat teszünk a névjegykártya formájára, a papír típusára és különböző nyomdatechnikák alkalmazására, mint például: dombornyomás, laminálás, formalakkozás, stancolás, stb. A végső tervet otthoni és nyomdai felhasználásra alkalmas fájlformátumokban adjuk át.

Nagyarculat

A nagyarculat tételei tetszőlegesen válogathatók össze a szokásos tételektől kezdve egészen a legapróbb arculathordozó elemekig. Az alább felsorolt tételek mellett a nagyarculat kiegészíthető egyedi – a felsorolásban nem szereplő – tervezési tételekkel is, mint például ültetőkártya, meghívó, címketerv, bannerek, stb. A terveket egy arculati kézikönyvben foglaljuk össze, mely meghatározza az egyes arculati elemek használatának módját, hogy a kialakított arculat a későbbiekben is ízlésesen, egységesen jelenhessen meg.

Névjegykártyaterv

Akárcsak a logótervezés esetében, a névjegykártyák is több korrektúrakörben készülnek a megrendelő visszajelzéseitől függően. A grafikai megjelenésen kívül javaslatokat teszünk a névjegykártya formájára, a papír típusára és különböző nyomdai technikák alkalmazására, mint például: dombornyomás, laminálás, formalakkozás, stancolás, stb. A végső tervet otthoni és nyomdai felhasználásra alkalmas fileformátumokban adjuk át a megrendelőnek.

Arculati kézikönyv

Az arculati kézikönyv tartalmazza az összes arculati elemet és azok használati szabályzatát. Nagy segítséget jelent a jövőbeni újabb arculati elemek, hirdetések tervezésénél, promóciók, kampányok lebonyolításakor. Az arculati kézikönyv útmutatásának betartásával cége vizuális kommunikációja a jövőben is egységes és professzionális marad.

Levélpapír + Boríték

A levélpapírt és a borítékot a kialakított arculatba illően, a kért adatokkal készítjük el. Egyszerűbb és összetettebb grafikai megjelenésű terveket is készítünk, majd a kiválasztott változatot otthoni és nyomdai felhasználásra egyaránt alkalmas fájlformátumokban adjuk át.

Bélyegző

A bélyegzőt cége arculatához illő módon, a kért adatokkal készítjük el. Javaslatot teszünk egyszerűbb és összetettebb grafikai megjelenésű bélyegzőkre is, majd a kiválasztott változatot a kért fájlformátumban adjuk át.

Banner

A bannert tetszőleges méretűre és felhasználásra készítjük. Vállaljuk statikus és dinamikus bannerek tervezését is.

Plakát

Bármilyen plakát, pl. kültéri vagy beltéri, óriásplakát, citylight, stb. tervezését és nyomdai előkészítését vállaljuk.

Cégér

Homlokzati táblák, cégérek, neonreklámok grafikai látvány-és kiviteli tervezését vállaljuk.

Szórólap

Tetszőleges méretű és felhasználású szórólapok tervezését vállaljuk, nyomdai előkészítéssel.

Egyéb grafikák

Biztos, hogy akadnak olyan tételek amik kimaradtak a felsorolásból, de szívesen elkészítjük Önnek. Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban egyeztessünk e-mailen!

GasztrozseniWAHLMTVADBH-GroupHungaroticketsVertisNG projectKirowski isobarCrab's SW StudioXanadoo